Skip to main content
Information Mgmt
New to Lotus
How to buy
Live demos
Technical library
Forums & community
Java™ technology
Open source
SOA and Web services
Web development
My developerWorks
About dW
Submit content

developerWorks  >  Lotus  >  Forums & community  >  Enterprise Integration Forum

Enterprise Integration Forum



Sign in to participate PreviousPrevious NextNext

Michael Goldstein 5.May.16 09:23 AM a Web browser
LEI LEI - 8.0 Windows

Hello All,

We had our LEI server that I migrated due to it needing to be a standalone instead of a VM and I migrated it over with no problems. Everything was setup the exact same way that was on the old saerver. The have the same built 2008 R2 Server and all the activities are working except one. The one that is not working is the only one like it and it was working just fine on the old server and I am going insane trying to find out why this is happening. Here are the details of the Activity:

It is a replication activity to replication data from Notes BD to mdb database. The activity document has not changed and the path is to the current server with a mapped path to the S:\ with the mdb in the path. The error that it gives in the log is:

05/04/2016 03:22:12 PM Activity started
05/04/2016 03:22:13 PM Error:
ErrorRecord: HResult: 0x80004005
Description: 'S:\IT\misadmin\Asset Management\Warehouse\Label Printer Database\IT Assets reference.mdb' is not a valid path. Make sure that the path name is spelled correctly and that you are connected to the server on which the file resides.
SQLErrorInfo: 3044
Source: Microsoft JET Database Engine
, Connector 'Label Printer Database', Method -Connect- (12325)
05/04/2016 03:22:13 PM Error: This connection has been dropped, Connector 'Label Printer Database', Method -Connect-
05/04/2016 03:22:13 PM Activity Ended With An Error

I have validated that the path is mapped and correct.

I went into the activity doc and tested the connection and I get this:

12336: Error This connection has ben dropped. Connector 'oledb', Method -Connect- $$ CONTEST:83

I am at a loss as I have no idea what is the issue and I would appreciate if anyone out there has seen this or knows what needs to be done to please reply as I am really needing this to be resolved ASAP.

Thanks in Advance!

Cannot Connect To Access DB Via LEI... (Michael Goldste... 5.May.16)
. . RE: Cannot Connect To Access DB Via... (Daniel W Heiche... 5.May.16)
. . RE: Cannot Connect To Access DB Via... (Barry Shapiro 12.May.16)

  Document options
Print this pagePrint this page

 Search this forum

  Forum views and search
Date (threaded)
Date (flat)
With excerpt
Advanced search

 Sign In or Register
Sign in
Forgot your password?
Forgot your user name?
Create new registration

 RSS feedsRSS
All forum posts RSS
All main topics RSS
More Lotus RSS feeds


Forum use and etiquette
Native Notes Access
Web site Feedback

Lotus Support

 Lotus Support
IBM Support Portal - Lotus software
Lotus Support documents
Lotus support by product
Lotus support downloads
Lotus support RSS feeds


IBM Composite Applications
IBM Mashup Center
IBM Connections
IBM Connections Cloud Developers
IBM Docs
IBM Forms
IBM Mobile Connect
IBM Sametime
IBM SmartCloud for Social Business
IBM Web Experience Factory
Lotus Domino
Lotus Domino Designer
Lotus Expeditor
Lotus Foundations
Lotus iNotes
Lotus Instructor Community Courseware
Lotus Notes
Lotus Notes & Domino Application Development
Lotus Notes Traveler
Lotus Protector
Lotus Quickr
Lotus Symphony
IBM Web Content Manager
WebSphere Portal

Lotus Forums

 Lotus Forums
Notes/Domino 9.0
Notes/Domino 8.5 + Traveler
Notes/Domino XPages development forum
Notes/Domino 8
Notes/Domino 6 and 7
IBM Connections
IBM Mobile Connect
IBM Sametime
IBM SmartCloud Notes
Lotus Enterprise Integration
Lotus Protector
Lotus Quickr
Lotus SmartSuite