Apr 6, 2012 8:03 AM
2 Posts

Problems with Internet Explorer 9

  • Category: Notes web client
  • Platform: Windows
  • Release: All releases
  • Role: Administrator
  • Tags: Problems with Internet Explorer 9
  • Replies: 3
Hi, i have two problems using LotusLive with internet explorer 9 (version 9.0.8112.16421) :

1) i can't simultaneously attach multiple files despite my Adobe Flash Player is update to the last version
2) i can't "paste" into the body of message a simple "stamp"

I read the "IBM SmartCloud Wiki" but i haven't found answer.

Can somebody help me??
Thank you
Simone
 
Apr 9, 2012 4:47 PM
3 Posts
Re: Problems with Internet Explorer 9
Hello, did you click the 'Add to List' button?  It works here using IE v.9.0.8112.16421.
 
If you are certain you are doing everything correctly, please supply more details.  Are you receiving an error?  Is anything greyed out?  Etc. 
 
Thank you.
Apr 10, 2012 3:06 AM
2 Posts
Re: Problems with Internet Explorer 9
Hello,
the 'Add to list' button works fine, but the problem is in the previous step, that is when i click the 'Browse' button. In this step i can't choose two or more attachments simultaneously, while in Firefox it's possible.
 
I'm not receiving any kind of errors.
 
Thank you
Apr 13, 2012 2:58 AM
3 Posts
Re: Problems with Internet Explorer 9
I believe we have reproduced the problem in-house.  To confirm and for further instructions, please send me your e-mail address.  I can be reached at vdel@us.ibm.com.  Thank you.
 
-Vin