James A Riel commented on Apr 15, 2009

Hi Luis--any luck with clearing the browser cache?

Another question: did you configure the LotusConnections-config.xml file to include a link to Lotus® Quickr™ Entry on the business card?

There is a complete description of Quickr-Connections integration here:

{ Link }

lee cz commented on Apr 14, 2009

try to clean browser's cache

Hi Luis,

maybe you can try to clean client browser's cache and browse person card again.

Luis Benitez commented on Apr 13, 2009

still no go

Hi Jim,

I don't see a different between these instructions and step4 of the instructions in the link you sent me. I've already got the integration between Activities and Communities working, but still can't get the person card to show up in Quickr :(.

Thoughts ?

James A Riel commented on Apr 13, 2009

Untitled

Hi Luis,

There are slightly different instructions posted here in the Quickr 8.1.1 information center (which was published after this wiki article):

{ Link }

If these instructions don't work, please let us know.

Regards,

Jim

Luis Benitez commented on Apr 9, 2009

Has anyone tried this on 8.1.1 ??

I followed these instructions on 8.1.1 but it doesn't seem to work for me... Has anyone been able to get this to successfully work ?

lee cz commented on Dec 16, 2008

still need to restart Connection Server

if business card showed without full profil information , also restart Connection Server.

lee cz commented on Dec 16, 2008

still need to restart Connection Server

if business card showed without full profil information , also restart Connection Server.