Skip to main content
This forum is closed to new posts and responses. New discussions are now taking place in the IBM Developer Answers forum.
 
developerWorks
AIX and UNIX
Information Mgmt
Lotus
New to Lotus
Products
How to buy
Downloads
Live demos
Technical library
Training
Support
Forums & community
Events
Rational
Tivoli
WebSphere
Java™ technology
Linux
Open source
SOA and Web services
Web development
XML
My developerWorks
About dW
Submit content
Feedback



developerWorks  >  Lotus  >  Forums & community  >  Notes/Domino 6 and 7 Forum

Notes/Domino 6 and 7 Forum

developerWorks

  

PreviousPrevious NextNext


Mahesh S Phulmante 18.Feb.13 07:06 AM a Web browser
Domino Administrator All Releases AIX


Hi all i am having problem sending mail on the same server using internet mail address. I have searched the forum and also gooled but in no solution. Following are the details please help me out

1)I have a single domino server and a tivoli directory server

2) i have one user in domino directory with internet mail address available in his person document
and another user in tivoli directory server having internet mail address, mail file and mail server details listed

3)Directory assistance created and configured...and user is able to log with credentials from tivoli directory server.
4) I have created mail file for tivoli directory server on domino server and user is able to log in domino server and see his mail file through directory assistance

5) Now when the user from tivoli directory server tries to send mail to domino user using his internet mail address, mail gets routed successfully

6) But when domino user tries to send mail to tivoli directory server user, the server shows following error

"Router: No message transferred to hostname (host hostname) via SMTP: Attempt made to transfer message to self via SMTP. Possible DNS Configuration error."

"Router: Failed to connect to SMTP host hostname because Attempt made to transfer message to self via SMTP. Possible DNS Configuration error."

Regards
Mahesh






Router Failed to connect to SMTP ho... (Mahesh S Phulma... 18.Feb.13)
. . RE: Router Failed to connect to SMT... (Peter Stockel 18.Feb.13)
. . . . RE: Router Failed to connect to SMT... (Mahesh S Phulma... 18.Feb.13)
. . Resolved: Router Failed to connect ... (Mahesh S Phulma... 27.Feb.13)





  Document options
Print this pagePrint this page

 Search this forum

  Forum views and search
Date (threaded)
Date (flat)
With excerpt
Author
Category
Platform
Release
Advanced search

 RSS feedsRSS
All forum posts RSS
All main topics RSS
More Lotus RSS feeds

Resources

 Resources
Forum use and etiquette
Native Notes Access
Web site Feedback

Lotus Support

 Lotus Support
IBM Support Portal - Lotus software
Lotus Support documents
Lotus support by product
Lotus support downloads
Lotus support RSS feeds

Wikis

 Wikis
IBM Composite Applications
IBM Mashup Center
IBM Connections
IBM Connections Cloud Developers
IBM Docs
IBM Forms
IBM Mobile Connect
IBM Sametime
IBM SmartCloud for Social Business
IBM Web Experience Factory
Lotus Domino
Lotus Domino Designer
Lotus Expeditor
Lotus Foundations
Lotus iNotes
Lotus Instructor Community Courseware
Lotus Notes
Lotus Notes & Domino Application Development
Lotus Notes Traveler
Lotus Protector
Lotus Quickr
Lotus Symphony
IBM Web Content Manager
WebSphere Portal

Lotus Forums


 Lotus Forums
Notes/Domino 9.0
Notes/Domino 8.5 + Traveler
Notes/Domino XPages development forum
Notes/Domino 8
Notes/Domino 6 and 7
IBM Connections
IBM Mobile Connect
IBM Sametime
IBM SmartCloud Notes
Lotus Enterprise Integration
Lotus Protector
Lotus Quickr
Lotus SmartSuite