Skip to main content
This forum is closed to new posts and responses. New discussions are now taking place in the IBM Developer Answers forum.
 
developerWorks
AIX and UNIX
Information Mgmt
Lotus
New to Lotus
Products
How to buy
Downloads
Live demos
Technical library
Training
Support
Forums & community
Events
Rational
Tivoli
WebSphere
Java™ technology
Linux
Open source
SOA and Web services
Web development
XML
My developerWorks
About dW
Submit content
Feedback



developerWorks  >  Lotus  >  Forums & community  >  Notes/Domino 6 and 7 Forum

Notes/Domino 6 and 7 Forum

developerWorks

  

PreviousPrevious NextNext


Chaun Y Santoriello 12.Mar.09 12:43 PM a Web browser
General All Releases Windows XP


Does anyone know why a url formatted as shown below would work (and successfully run the agent) if I paste the url into Word (and make it a hyperlink) .. or even just paste it into Sametime or a Notes document - BUT does not work when pasted into the browser address bar? (IE 6)

https://<server>.<domain>.com/<foldername>/<fn>.nsf/(NotesOpen)?OpenAgent&key=C77885T404244S287


We have a (non-Notes) client server application from which we're successfully utilizing a url in this format. This method was necessary because I can't use the url syntax which uses the uid because the calling application does not know what the uid of the doc is. So we are using a 'key' which the application can build. The agent uses that key to find the correct document and opens it in the client in edit mode. For various reasons we need to open it in the Notes client rather than the browser.

The url is working fine except now we discover that a web version of the application does not render the urls as clickable urls. Apparently they're just being displayed as text. The folks who support that application are going to reach out to the vendor to see if this can be fixed.

In the meantime a short term fix was to try and have the user copy and paste the url into the browser address bar. For some reason this does not work.

What am I missing? Does anyone know why a url would not work when pasted into a browser address bar when it works when used in those other methods?






Problems with url that runs agent (Chaun Y Santori... 12.Mar.09)
. . RE: Problems with url that runs age... (Andrei Kouvchin... 13.Mar.09)
. . RE: Problems with url that runs age... (rishi sahi 12.Mar.09)





  Document options
Print this pagePrint this page

 Search this forum

  Forum views and search
Date (threaded)
Date (flat)
With excerpt
Author
Category
Platform
Release
Advanced search

 RSS feedsRSS
All forum posts RSS
All main topics RSS
More Lotus RSS feeds

Resources

 Resources
Forum use and etiquette
Native Notes Access
Web site Feedback

Lotus Support

 Lotus Support
IBM Support Portal - Lotus software
Lotus Support documents
Lotus support by product
Lotus support downloads
Lotus support RSS feeds

Wikis

 Wikis
IBM Composite Applications
IBM Mashup Center
IBM Connections
IBM Connections Cloud Developers
IBM Docs
IBM Forms
IBM Mobile Connect
IBM Sametime
IBM SmartCloud for Social Business
IBM Web Experience Factory
Lotus Domino
Lotus Domino Designer
Lotus Expeditor
Lotus Foundations
Lotus iNotes
Lotus Instructor Community Courseware
Lotus Notes
Lotus Notes & Domino Application Development
Lotus Notes Traveler
Lotus Protector
Lotus Quickr
Lotus Symphony
IBM Web Content Manager
WebSphere Portal

Lotus Forums


 Lotus Forums
Notes/Domino 9.0
Notes/Domino 8.5 + Traveler
Notes/Domino XPages development forum
Notes/Domino 8
Notes/Domino 6 and 7
IBM Connections
IBM Mobile Connect
IBM Sametime
IBM SmartCloud Notes
Lotus Enterprise Integration
Lotus Protector
Lotus Quickr
Lotus SmartSuite