Skip to main content
This forum is closed to new posts and responses. New discussions are now taking place in the IBM Developer Answers forum.
 
developerWorks
AIX and UNIX
Information Mgmt
Lotus
New to Lotus
Products
How to buy
Downloads
Live demos
Technical library
Training
Support
Forums & community
Events
Rational
Tivoli
WebSphere
Java™ technology
Linux
Open source
SOA and Web services
Web development
XML
My developerWorks
About dW
Submit content
Feedback



developerWorks  >  Lotus  >  Forums & community  >  Notes/Domino 6 and 7 Forum

Notes/Domino 6 and 7 Forum

developerWorks

  

PreviousPrevious NextNext


Andreas Ohlendorf 19.Aug.11 05:06 AM a Web browser
General 7.0.3 All Platforms


Hi,

I'm looking for some help on the following subject:

I'm using a modified 6.5.4 mail template to get some information about the mail users and to trigger certain functions on the client.

In the PostOpen event of the db, there's a call to some function which executes the tasks assigned by me.

One of the tasks is to remove some replication entries in the mail db and to create a new one when moving the user to a different mail server.
The code works fine 90% of the time... but then, on some clients - apparently 7.0.3 only - I get the error 219 "Error accessing product object method" when reading the replication information of the local replica of the mail file.

The code snippet (it's inside a class definition...):

Private Function AdjustReplication as Integer
Dim ReplInfo as NotesReplication
Dim ReplEntry as NotesReplicationEntry
Dim colEntries as Variant

On Error Goto ErrHandler

AdjustReplication = False
Call me.ErrorLog.Write (LEVEL_DEBUG, GetThreadInfo (1) & " started...")

' dbLocalMail points to local replica of mail file and is assigned elsewhere...
if me.dbLocalMail is Nothing then Exit Function
Call me.ErrorLog.Write (LEVEL_DEBUG, "Checkpoint 1")
if not me.dbLocalMail.isOpen then Exit Function
Call me.ErrorLog.Write (LEVEL_DEBUG, "Checkpoint 2")

set ReplInfo = me.dbLocalMail.ReplicationInfo
Call me.ErrorLog.Write (LEVEL_DEBUG, "Checkpoint 3")

..... some more code which is not reached..... :,-((

End Function

In the log, Checkpoints 1 and 2 are ok, checkpoint 3 is not reached, instead there is this error msg...

Any ideas about what's wrong here? Is this some 7.0.3 specific error?
I would appreciate any help - I have to move about 2000 users from one mail server to another and this function would be VERY helpful to clean up some administrative issues we had in the past (roaming users only working with local replicas...).

Thx in advance for any tipps...

Regards
Andreas








  Document options
Print this pagePrint this page

 Search this forum

  Forum views and search
Date (threaded)
Date (flat)
With excerpt
Author
Category
Platform
Release
Advanced search

 RSS feedsRSS
All forum posts RSS
All main topics RSS
More Lotus RSS feeds

Resources

 Resources
Forum use and etiquette
Native Notes Access
Web site Feedback

Lotus Support

 Lotus Support
IBM Support Portal - Lotus software
Lotus Support documents
Lotus support by product
Lotus support downloads
Lotus support RSS feeds

Wikis

 Wikis
IBM Composite Applications
IBM Mashup Center
IBM Connections
IBM Connections Cloud Developers
IBM Docs
IBM Forms
IBM Mobile Connect
IBM Sametime
IBM SmartCloud for Social Business
IBM Web Experience Factory
Lotus Domino
Lotus Domino Designer
Lotus Expeditor
Lotus Foundations
Lotus iNotes
Lotus Instructor Community Courseware
Lotus Notes
Lotus Notes & Domino Application Development
Lotus Notes Traveler
Lotus Protector
Lotus Quickr
Lotus Symphony
IBM Web Content Manager
WebSphere Portal

Lotus Forums


 Lotus Forums
Notes/Domino 9.0
Notes/Domino 8.5 + Traveler
Notes/Domino XPages development forum
Notes/Domino 8
Notes/Domino 6 and 7
IBM Connections
IBM Mobile Connect
IBM Sametime
IBM SmartCloud Notes
Lotus Enterprise Integration
Lotus Protector
Lotus Quickr
Lotus SmartSuite