Skip to main content
This forum is closed to new posts and responses. New discussions are now taking place in the IBM Developer Answers forum.
 
developerWorks
AIX and UNIX
Information Mgmt
Lotus
New to Lotus
Products
How to buy
Downloads
Live demos
Technical library
Training
Support
Forums & community
Events
Rational
Tivoli
WebSphere
Java™ technology
Linux
Open source
SOA and Web services
Web development
XML
My developerWorks
About dW
Submit content
Feedback



developerWorks  >  Lotus  >  Forums & community  >  IBM Lotus Notes/Domino 8.5 Forum (includes Lotus Notes Traveler)

IBM Lotus Notes/Domino 8.5 Forum (includes Lotus Notes Traveler)

Previous Next
Subject: Views not building when view option 'ODBC Access Generate unique keys in index' is enabled.
Feedback Type: Problem
Product Area: Domino Server
Technical Area: Application Development
Platform: Windows
Release: 8.5.2
Reproducible: Always

Hello all. Need some ideas.

Have some views in a long running database that did work, but somewhere over time during design and server upgrades have started failing.

When the 'unique keys in index' option for ODBC Access is enabled, the error message "Entry not found in index" occurs.

While troubleshooting, I've found that it's somehow tied to the name of the form being used for the View Selection. Server is currently 8.5.2FP2.

Things that did NOT work:
-Stripping everything out of the form, it still won't build the view
- Backing up the form, and creating a brand new, blank form with the same name also fails.


What does let the view build
- Unchecking the 'unique keys in index' option. Duh, but not a real solution.
- Changing the view selection to some other form.
- Simply renaming the existing form to something else and updating the view selection formula.


So why can I simply rename the form and it work, but if I name it back, it doesn't. Is the server caching something?


I have even tried renaming the forms so it works, then running compact, fixup, and updall, and then switching the form name back and it still doesn't want to play. A work around appears to be to give the form a new name, and an alias of the old name, but I'd rather things just work as they should.

Thank you for any suggestions you can provide.


Feedback number WEBB8PAMQE created by erik r welch on 12/06/2011

Status: Open
Comments:

Views not building when view option... (erik r welch 6.Dec.11)
. . Resolved... (erik r welch 7.Dec.11)
. . . . Thanks! That worked for me too (in ... (Clem Padin 27.Nov.18)




Printer-friendly

Search this forum

Member Tools


RSS Feeds

 RSS feedsRSS
All forum posts RSS
All main topics RSS
More Lotus RSS feeds

Resources

 Resources
Forum use and etiquette
Native Notes Access
Web site Feedback

Lotus Support


 Lotus Support
IBM Support Portal - Lotus software
Lotus Support documents
Lotus support by product
Lotus support downloads
Lotus support RSS feeds

Wikis

 Wikis
IBM Composite Applications
IBM Mashup Center
IBM Connections
IBM Connections Cloud Developers
IBM Docs
IBM Forms
IBM Mobile Connect
IBM Sametime
IBM SmartCloud for Social Business
IBM Web Experience Factory
Lotus Domino
Lotus Domino Designer
Lotus Expeditor
Lotus Foundations
Lotus iNotes
Lotus Instructor Community Courseware
Lotus Notes
Lotus Notes & Domino Application Development
Lotus Notes Traveler
Lotus Protector
Lotus Quickr
Lotus Symphony
IBM Web Content Manager
WebSphere Portal

Lotus Forums


 Lotus Forums
Notes/Domino 9.0
Notes/Domino 8.5 + Traveler
Notes/Domino XPages development forum
Notes/Domino 8
Notes/Domino 6 and 7
IBM Connections
IBM Mobile Connect
IBM Sametime
IBM SmartCloud Notes
Lotus Enterprise Integration
Lotus Protector
Lotus Quickr
Lotus SmartSuite