Skip to main content
FORUM PLAN UPDATE: Date revision: This forum will remain open to new posts and responses until December 1, 2018. (After that date, you will still be able to view and search the forum.) Also, we're taking a second look at the best place to host future conversation. For now, keep using this forum, and stay tuned for more news.
 
developerWorks
AIX and UNIX
Information Mgmt
Lotus
New to Lotus
Products
How to buy
Downloads
Live demos
Technical library
Training
Support
Forums & community
Events
Rational
Tivoli
WebSphere
Java™ technology
Linux
Open source
SOA and Web services
Web development
XML
My developerWorks
About dW
Submit content
Feedback



developerWorks  >  Lotus  >  Forums & community  >  Notes/Domino 8 Forum

Notes/Domino 8 Forum

Sign in to participate Previous Next
Subject: Strange UNREAD Marks behavior in this Forum.
Feedback Type: Problem
Product Area: Notes 8 Client
Technical Area: User Interface
Platform: Windows XP client
Release: Beta 3
Reproducible: Always

I use this Forum database replicated on my Notes 8 test machine.

I am using Beta 3 mow but it was also happening in Beta 2.

I just replicate for the first time today, and, the new topics already came in as READ, responses are UNREAD.

Sometimes I have READ responses with Topics that are UNREAD.

Anyhow I am sure that I have not opened the document, neither opened in Preview pane.

I marked ALL READ just before installing Beta 3 to separate a bit the Beta 2 stuff, they remain marked as READ.

Just that some ghost must be reading entries for me ...

Alexandre.

P.S.: I don't know if this would happen using a 7.0.2 client, but I am only using it with Notes 8 beta at the moment..
P.S.: I did a fixup -F, compact -i -c -D, updall -R, updall -X on the database yesterday, and the starnge unread mark behavior continues.
Note that using this beta client I do not have this problem with e-mail databases, not on 8 on 6.5.5 neither on 5.0.13 databases.


Feedback number ASCH73JFG9 created by Alexandre Schoch on 05/25/2007

Status: Open
Comments:

Strange UNREAD Marks behavior in th... (Alexandre Schoc... 25.May.07)
. . I've seen the same - with Beta 2 al... (Michelle O'Rork... 25.May.07)




Printer-friendly

Search this forum


Sign In or Register

 Sign In or Register
Sign in
Forgot your password?
Forgot your user name?
Create new registration

Member Tools


RSS Feeds

 RSS feedsRSS
All forum posts RSS
All main topics RSS
More Lotus RSS feeds

Resources

 Resources
Forum use and etiquette
Native Notes Access
Web site Feedback

Lotus Support


 Lotus Support
IBM Support Portal - Lotus software
Lotus Support documents
Lotus support by product
Lotus support downloads
Lotus support RSS feeds

Wikis

 Wikis
IBM Composite Applications
IBM Mashup Center
IBM Connections
IBM Connections Cloud Developers
IBM Docs
IBM Forms
IBM Mobile Connect
IBM Sametime
IBM SmartCloud for Social Business
IBM Web Experience Factory
Lotus Domino
Lotus Domino Designer
Lotus Expeditor
Lotus Foundations
Lotus iNotes
Lotus Instructor Community Courseware
Lotus Notes
Lotus Notes & Domino Application Development
Lotus Notes Traveler
Lotus Protector
Lotus Quickr
Lotus Symphony
IBM Web Content Manager
WebSphere Portal

Lotus Forums


 Lotus Forums
Notes/Domino 9.0
Notes/Domino 8.5 + Traveler
Notes/Domino XPages development forum
Notes/Domino 8
Notes/Domino 6 and 7
IBM Connections
IBM Mobile Connect
IBM Sametime
IBM SmartCloud Notes
Lotus Enterprise Integration
Lotus Protector
Lotus Quickr
Lotus SmartSuite