FORUM PLAN UPDATE
Date revision: This forum will remain open to new posts and responses until December 1, 2018. (After that date, you will still be able to view and search the forum.) Also, we're taking a second look at the best place to host future conversation. For now, keep using this forum, and stay tuned for more news.


Jun 9, 2016, 2:05 PM
61 Posts
topic has been resolvedResolved

Calendar in Notes 9.0.1.4 Standard displays incorrectly in Windows 10

  • Category: Notes Client
  • Platform: Windows
  • Release: 9.0.1
  • Role: Administrator
  • Tags: Notes 9.0.1,Windows10,Calendar
  • Replies: 1

We are presently testing Windows 10 Pro on a few systems as we determine what, if anything, won't work before we go ahead with a company wide upgrade.

I have the IT Manager who uses a Surface Pro 3 running Windows 10 Pro.  He's got the full Standard 9.0.1.client installed, including Designer and Administrator.

When he first launches Lotus Notes and goes to his calendar, he only sees the colours assigned to the different types of entries, but no text

If he puts his mouse over one of the entries, it only gives him the time window for the entry.

 

The only way he can fix it temporarily is to go into the calendar preferences and change either the background or text colour (it doesn't matter which) and then change it back to the original settings and then save it. 

It then says "rebuilding index" and he can see everything again.

This only works until the next restart of the Notes client.

 

I've installed FP4 because that's when full support for desktop versions was introduced, but that didn't make any difference.

I have Windows 10 Pro running on a desktop and another person has it running on a laptop.  The desktop has the full standard client (admin, designer and client) installed and the laptop is just the Standard Notes client.

Neither of us are having any issues.

 

Any ideas?

 

Thanks,
Pam

 

Jun 16, 2016, 12:31 PM
61 Posts
Reinstalled client

A removal using the NICE tool, running cCleaner to clear out the registry and a reinstall of all clients with FP4 seems to have resolved this issue.


FORUM PLAN UPDATE
Date revision: This forum will remain open to new posts and responses until December 1, 2018. (After that date, you will still be able to view and search the forum.) Also, we're taking a second look at the best place to host future conversation. For now, keep using this forum, and stay tuned for more news.