Skip to main content
This forum is closed to new posts and responses. New discussions are now taking place in the IBM Developer Answers forum.
 
developerWorks
AIX and UNIX
Information Mgmt
Lotus
New to Lotus
Products
How to buy
Downloads
Live demos
Technical library
Training
Support
Forums & community
Events
Rational
Tivoli
WebSphere
Java™ technology
Linux
Open source
SOA and Web services
Web development
XML
My developerWorks
About dW
Submit content
Feedback



developerWorks  >  Lotus  >  Forums & community  >  IBM Sametime Forum

IBM Sametime Forum

developerWorks

  

PreviousPrevious NextNext


Oonagh Hod 17.Feb.03 03:57 AM a Web browser
Sametime Online Meeting Center/Meeting Room 3.0 Windows NT/2000


Hi there

I'd really appreciate any help I can get. I've installed a Domino server - 5.0.10. Then I installed the Sametime server on the same machine. It all seemed to work fine - I can go in and administer the server. I can set up new users on the sametime server - but if I set them up on the Domino server - Sametime doesn't seem to recognise them. I then set up the sametime client on a few machines and I can get all the users chatting to each other. However - I cannot access instant meetings either from the clients, or from the server. Any ideas on what can be wrong? I reinstalled and it szaid "installing multimedia services". I seem to have all the files in place - but for some reason the meeting functionality just won't work.

Please help!
Oonagh






Instant meetings not showing up - p... (Oonagh Hod 17.Feb.03)
. . RE: Instant meetings not showing up... (Samuel Cansado 17.Feb.03)
. . . . RE: Instant meetings not showing up... (Oonagh Hod 17.Feb.03)
. . . . . . RE: Instant meetings not showing up... (Carl Tyler 17.Feb.03)
. . . . . . . . RE: Instant meetings not showing up... (Oonagh Hod 18.Feb.03)
. . . . . . . . . . RE: Instant meetings not showing up... (Carl Tyler 18.Feb.03)
. . . . . . . . . . . . RE: Instant meetings not showing up... (Oonagh Hod 18.Feb.03)
. . . . . . . . . . . . . . RE: Instant meetings not showing up... (Carl Tyler 18.Feb.03)





  Document options
Print this pagePrint this page

 Search this forum

  Forum views and search
Date (threaded)
Date (flat)
With excerpt
Author
Category
Platform
Release
Advanced search

 RSS feedsRSS
All forum posts RSS
All main topics RSS
More Lotus RSS feeds

Resources

 Resources
Forum use and etiquette
Native Notes Access
Web site Feedback

Lotus Support

 Lotus Support
IBM Support Portal - Lotus software
Lotus Support documents
Lotus support by product
Lotus support downloads
Lotus support RSS feeds

Wikis

 Wikis
IBM Composite Applications
IBM Mashup Center
IBM Connections
IBM Connections Cloud Developers
IBM Docs
IBM Forms
IBM Mobile Connect
IBM Sametime
IBM SmartCloud for Social Business
IBM Web Experience Factory
Lotus Domino
Lotus Domino Designer
Lotus Expeditor
Lotus Foundations
Lotus iNotes
Lotus Instructor Community Courseware
Lotus Notes
Lotus Notes & Domino Application Development
Lotus Notes Traveler
Lotus Protector
Lotus Quickr
Lotus Symphony
IBM Web Content Manager
WebSphere Portal

Lotus Forums


 Lotus Forums
Notes/Domino 9.0
Notes/Domino 8.5 + Traveler
Notes/Domino XPages development forum
Notes/Domino 8
Notes/Domino 6 and 7
IBM Connections
IBM Mobile Connect
IBM Sametime
IBM SmartCloud Notes
Lotus Enterprise Integration
Lotus Protector
Lotus Quickr
Lotus SmartSuite