Skip to main content
This forum is closed to new posts and responses. New discussions are now taking place in the IBM Developer Answers forum.
 
developerWorks
AIX and UNIX
Information Mgmt
Lotus
New to Lotus
Products
How to buy
Downloads
Live demos
Technical library
Training
Support
Forums & community
Events
Rational
Tivoli
WebSphere
Java™ technology
Linux
Open source
SOA and Web services
Web development
XML
My developerWorks
About dW
Submit content
Feedback



developerWorks  >  Lotus  >  Forums & community  >  IBM Sametime Forum

IBM Sametime Forum

developerWorks

  

PreviousPrevious NextNext


Randy Bye 15.Oct.15 04:36 PM a Web browser
Administration 8.5.2 IFR1 Windows


I am setting up an Apache 2.4 Reverse Proxy on the same server as my Sametime Classic meeting server and am having difficulty getting meetings work.

The web site works fine but when it hits the spot to download java applets it fails with

load: class com.lotus.sametime.util.STVMVerifier not found.
java.lang.ClassNotFoundException: com.lotus.sametime.util.STVMVerifier
at sun.plugin2.applet.Applet2ClassLoader.findClass(Unknown Source)
at sun.plugin2.applet.Plugin2ClassLoader.loadClass0(Unknown Source)
at sun.plugin2.applet.Plugin2ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at sun.plugin2.applet.Plugin2ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at sun.plugin2.applet.Plugin2ClassLoader.loadCode(Unknown Source)
at sun.plugin2.applet.Plugin2Manager.createApplet(Unknown Source)
at sun.plugin2.applet.Plugin2Manager$AppletExecutionRunnable.run(Unknown Source)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
Exception: java.lang.ClassNotFoundException: com.lotus.sametime.util.STVMVerifier

The odd thing is that when I run fiddler, the meeting works.

Also once I have the applet already meetings seem to work. Does anyone have any ideas why Fiddler would make this work?

Tunneling is enabled.

Thank you.


*Update 10/19* This is an issue related to an old version of Java that we are required to use for an App. Once I update to the latest version it works fine.








  Document options
Print this pagePrint this page

 Search this forum

  Forum views and search
Date (threaded)
Date (flat)
With excerpt
Author
Category
Platform
Release
Advanced search

 RSS feedsRSS
All forum posts RSS
All main topics RSS
More Lotus RSS feeds

Resources

 Resources
Forum use and etiquette
Native Notes Access
Web site Feedback

Lotus Support

 Lotus Support
IBM Support Portal - Lotus software
Lotus Support documents
Lotus support by product
Lotus support downloads
Lotus support RSS feeds

Wikis

 Wikis
IBM Composite Applications
IBM Mashup Center
IBM Connections
IBM Connections Cloud Developers
IBM Docs
IBM Forms
IBM Mobile Connect
IBM Sametime
IBM SmartCloud for Social Business
IBM Web Experience Factory
Lotus Domino
Lotus Domino Designer
Lotus Expeditor
Lotus Foundations
Lotus iNotes
Lotus Instructor Community Courseware
Lotus Notes
Lotus Notes & Domino Application Development
Lotus Notes Traveler
Lotus Protector
Lotus Quickr
Lotus Symphony
IBM Web Content Manager
WebSphere Portal

Lotus Forums


 Lotus Forums
Notes/Domino 9.0
Notes/Domino 8.5 + Traveler
Notes/Domino XPages development forum
Notes/Domino 8
Notes/Domino 6 and 7
IBM Connections
IBM Mobile Connect
IBM Sametime
IBM SmartCloud Notes
Lotus Enterprise Integration
Lotus Protector
Lotus Quickr
Lotus SmartSuite