FORUM PLAN UPDATE
Date revision: This forum will remain open to new posts and responses until December 1, 2018. (After that date, you will still be able to view and search the forum.) Also, we're taking a second look at the best place to host future conversation. For now, keep using this forum, and stay tuned for more news.



Aug 28, 2015, 11:06 AM
68 Posts

search isn't working

  • Category: Debugging
  • Platform: Windows
  • Release: 8.5.3
  • Role: Developer
  • Tags: search index
  • Replies: 2

One of my databases is having a search issue.  I can search the data from the Notes client UNTIL I create a full text index.  If I try to create the index and include attachments, I'll get nothing in the index!  It's literally 1KB, so no searches work.  If I create the index without attachments, I get a bigger index, but search doesn't work, either in Notes or in xPages.  I have created most of the documents in this new database, but if I search on my last name, I only get two documents returned (same in Notes and xPages).

Is there a problem with full text indexing in 8.5.3FP6?  Or is there something I need to check specifically on my database?

I have also compacted the database and recreated the index ... same result.

Aug 28, 2015, 3:58 PM
68 Posts
figured it out

I looked at the log, and there were lots of FTG errors.  I increased the FTG_INDEX_LIMIT and now search is working.  The limit was just WAY too small, so nothing was getting indexed!

Aug 28, 2015, 3:58 PM
68 Posts
figured it out

I looked at the log, and there were lots of FTG errors.  I increased the FTG_INDEX_LIMIT and now search is working.  The limit was just WAY too small, so nothing was getting indexed!


FORUM PLAN UPDATE
Date revision: This forum will remain open to new posts and responses until December 1, 2018. (After that date, you will still be able to view and search the forum.) Also, we're taking a second look at the best place to host future conversation. For now, keep using this forum, and stay tuned for more news.