FORUM PLAN UPDATE
Date revision: This forum will remain open to new posts and responses until December 1, 2018. (After that date, you will still be able to view and search the forum.) Also, we're taking a second look at the best place to host future conversation. For now, keep using this forum, and stay tuned for more news.



Aug 17, 2011, 7:22 PM
1 Posts

15 - 20% of xpages saves are not saving to the database

  • Category: Debugging
  • Platform: All
  • Release: 8.5.2
  • Role: Developer
  • Tags: Not SAving Xpages
  • Replies: 1
I have a simple xpage, users fill out some fields and then submit. This works for 80 -85% of the people but for some reason there is a small group where it not working, They will submit the form and then sent to another xpage to view the submission but nothing is there. This is happening in both IE and Firefox and for some reason if we tell people to try the opposite browser from what they are using it will work. I have stripped out as much code from the form as possible and its still happening. Has anyone run into something similar?
Aug 22, 2011, 12:53 PM
64 Posts
Do you have any attachments on your form?...
- I've seen them cause wonkiness.

FORUM PLAN UPDATE
Date revision: This forum will remain open to new posts and responses until December 1, 2018. (After that date, you will still be able to view and search the forum.) Also, we're taking a second look at the best place to host future conversation. For now, keep using this forum, and stay tuned for more news.